Tipsjakt » Om Tipsjakt

Saknas det bra tips?

Hjälp oss att utöka Tipsjakt med ditt tips.
Genom att lägga in dina tips hjälper du andra besökare att hitta nya aktiviteter och evenemang.

Annonsera hos oss

Är du intresserad av att köpa reklamplats hos oss? Gå till vår info-sida om annonsering.

Kontakta oss

Vi vill gärna veta vad du tycker. Något som saknas, är fel eller kanske något du vill ge beröm för? Tala om det för oss.

Om Tipsjakt.se

Alla evenemang och aktiviteter på ett ställe

Tipsjakt är en snabbt ökande nöjesguide till evenemang och aktiviteter i hela Sverige. Tipsjakt.se introducerades våren 2010 av entusiaster som ofta sökte på Internet och i tidningar efter tips på aktiviteter att göra. Att samla detta på ett ställe underlättade samtidigt som det blev lätt att själv komma med tips till andra som var på jakt.

Hjälp gärna till att göra banken med tips på evenemang ännu större genom att lägga in ditt tips!

Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss!

Hälsningar,
Daniel på TipsjaktPersonliga uppgifter

Vi värnar om din personliga integritet. Vi prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss och följer naturligtvis de lagar och regler som finns - t.ex. personuppgiftslagen - för att skydda din integritet. Endast ett begränsat antal personer med särskild behörighet har tillgång till informationen. Vi hatar skräppost och spam - om möjligt än mer än du.
Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter, som t.ex. e-postadress.
Om du får ett meddelande som bryter mot våra användarvillkor eller uppfattas som stötande, snälla vidarebefordra meddelandet till oss.


Vi använder cookies

En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan är möjlig att använda för att följa en användares surfande.
Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen av kakor kallas sessionskakor. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.