Tipsjakt » Stockholms län » Stockholm » ¨¨˜”°º• Experience™ BLACK •º°”˜¨¨

¨¨˜”°º• Experience™ BLACK •º°”˜¨¨

          (0 röster)
Senast uppdaterat: 2011-03-07. Tipsjakt-id: 284.

Sprid detta event

         
 

Sätt in tipset utan kostnad på din hemsida eller blogg

 

Lägg in ¨¨˜”°º• Experience™ BLACK •º°”˜¨¨ i din kalender:

Experience

Kontakta arrangören:
Experience

www.expereince.se

Fler tips från Experience

Vad ¨¨˜”°º• Experience™ BLACK •º°”˜¨¨

Var Gamla Tryckeriet (Alvik) i Stockholm

När Tipset har gått ut (lördag 2 - söndag 3 april 2011)

Experience är Sveriges största, intensivaste och häftigaste ungdomsevent för dig som är 16+

Experience utmanar dina sinnen, suktar dina begär och genomsyrar dig av house, rnb, trance, hiphop, elektro, dancehall, reggaeton, hardstyle och hardcore tillsammans med tusentals andra gäster! Upplev bland annat norra Europas största lasershower, väletablerade DJs och ett massivt dansgolv för 2 000 personer!

Låt din puls ta över och bli en del av upplevelsen!

? Experience™: Black
? Datum: Lördagen den 2:a april, 20:00 - 02:00
? Ålder: 16+
? Pris: Förköp 140 kronor / 160 kronor vid dörren
? * Priset är inkl. Garderob)
? Norra Europas STÖRSTA lasershow
? Dresscode: Svart (det gäller ALLA!) )

? × ? × ? × ?
Under vintern har det snöat som aldrig förr och den vita nyansen har på många olika sätt präglat, irriterat och förädlat vår omgivning. Snökaos skiftar mot snöänglar, inställda tåg och bussar byts ut mot julklappar och god mat. Men det som försvinner i snö kommer oftast upp i tö och efter ett vinteruppehåll är nu Experience tillbaka för att kicka igång 2011 och göra det till ett riktigt fest-år som man sent kommer att glömma. Många stora planer är på G och vi garanterar dig att du kommer att bli förvånad! Men först ut, efter höstens succé, är Experience: Black – lite mer elektroniskt, längre DJ-akter, ännu mer ljud/ljus/laser än tidigare.

?? LINEUP EXPERIENCE: BLACK ??

? BOBBY MALMLIN
? Elektro / House
? 21:00 - 22:15

Bobby är en gedigen och erfaren jockey som under sina 12 år som DJ haft spelningar runtom i hela Europa, och har spelat tillsammans med stora namn som t ex Stonebridge, Moby och Deadmau5. Likt dem producerar Bobby egen musik och egna remixar som har uppmärksammats av stora internationella skivbolag som t ex Interscope Records och Nero Rerods. Han har också fått många av sina egna produktioner släppta hos flera skivbolag i Europa.

2008– 2009 bemästrande han titeln och tog hem förstaplatsen på X-Qlusive DJ Battle i Stockholm som anordnades av Ministry of Sound. Han har också spelat åt den internationella musikkanalen MTV på deras turnéer runtom i Sverige och under öppningsceremonin av Åre World Ski Championship.

Bobby har länge varit aktiv inom nattklubbsscenen och har bland annat varit chef på flera stora, kända och väletablerade nattklubbar runtom i centrala Stockholm. Med bred musikinfluens och god erfarenhet vet han vad som krävs för att få igång ett dansgolv.

Tillsammans med Bobby Malmlin kickar vi igång kvällen direkt! Här behövs ingen halvsnäll warmup utan vi garanterar dig att denna helsuveräna jockey kommer att tagga till dig, publiken, kameramannen, teknikerna, personalen och alla andra som befinner sig i denna helvilda musik-zon. B som i Bobby – B som i Black – välkomna till Experience!

? DVJ STQ
? Urban / Club / House
? 22:15 - 23:30

STQ är ingen vanligt traditionell DJ, utan en Digital Video Jockey vilket betyder att det inte enbart är din hörsel som kommer att utmanas under denna akt utan här kommer även din syn att tjusas till max! Förutom att dina två viktigaste sinnen sätts på prov kommer STQ att leverera ett riktigt intensivt och rejält laddat musikset, och med det visuella i sin makt garanterar vi dig en helt ny form av festupplevelse!

STQ är förövrigt rankad trea i världen inom DVJ, har lirat ihop med stora namn som t ex David Guetta, Dcup (we no speak americano), The Latin Kings, Timbuktu, Blade med flera. STQ är tekniskt sätt en av de bästa DJs som finns i norden just nu så det är dags att tagga till rejält när denna jockey levererar!

? ROB ANGEL
? Progressive/Tech- & Vocaltrance
? 23:30 - 00:45

Med influens från välkända namn som Armin van Buuren, Tiesto, Ferry Corsten, W&W, Marcel Woods m.fl kommer Rob Angel att tjusa din musikintresserade sinne till max. Nu intensiverar vi tempot, finjusterar lasrarna och höjer volymen inför denna sensationella timma.

Som en ambassadör för trance kommer Rob Angel med sin speciella blandning av trance, techno och tech-trance i kombination med rätt låtval och sin bilaterala känsla att hålla röjet igång om inte ta röjet till nästa nivå. Oavsett om man tillhör den kräsna EDM-publiiken eller den mer kommersiella kategorin så kommer båda parter att enas om att denna DJ inte går att stå still till.

Rob angel har över 18års erfarenhet och har bland annat spelat med Tiësto, Cosmic Gate, Future Breeze, Astral Projection och lab4. Listan kan göras betydligt längre, men det är fult att skryta så vi rekommenderar att istället uppleva det på plats tillsammans med alla andra!

? NINJAZ & HULK
? Hardstyle & Hardcore
? 00:45 - 02:00

Om du mot all förmodan fortfarande har en gnutta energi kvar i kropp, sinne eller själ i slutet av kvällen så kan vi garantera dig att denna helgalna duo kommer att ändra på det! Bli influerad och känn hur varenda cell i din kropp börjar blir helt vild! Extrem bas, medryckande melodier och ett högt tempo som utmanar ditt rytmiska sinne till en gräns du inte trodde fanns inom dig – Det här är Hardstyle!

För den hängivne energifyllda stamparen så avslutas kvällen snabbt och hårt med lite Hardcore. Pallar du trycket?!

”I Live for the weekend, I live for hard styles, I live for hardstyle baby!”


PARTNERS ??

• NRJ
• Red Bull
• Sail Racing
• Royal Disco
• Laserimage
• Eventdesign
• Frans August
... Med stöd från Stockholms stads kulturförvaltning

? FACEBOOK
http://www.facebook.com/experienceevent

? TICKETS
http://tickets.experience.se/

? FAQ
http://faq.experience.se/

? WWW
http://www.experience.se/

? YOUTUBE
http://www.youtube.com/experiencedotse

WILL YOU BE A PART OF IT?

Kategori: 
Dans, Musik, Nattliv
Pris: från 140 kr/person.
www.experience.se
Hitta hit: Stockholm » Gamla Tryckeriet (Alvik)
GPS-koordinater: 59.3312645, 17.9890823
Nyckelord: 
Tillgängligt: Från 2011-04-02 till 2011-04-03
kl 20:30 - 02:00
Det finns totalt 1 kommentarer om detta evenemang.
Tipsjakt skrev:
22/8 23:38
Gick du på detta evenemang?
Berätta för andra vad du tyckte genom att skriva en kommentar!

Kommentera ¨¨˜”°º• Experience™ BLACK •º°”˜¨¨

På Facebook eller här:

(för svar, frivilligt, syns ej)

Hjälp oss att göra Stockholm ännu mer attraktivt och levande. Tipsa om ett kommande evenemang i Stockholm.

Tipsjakt ansvarar ej för utannonserat evenemang.